Individuele inschrijving

Kies de reeks waarin je wil starten?

Op het inschrijvingsbedrag van 165€ worden GEEN extra transactiekosten bijgerekend!

  • De heren uit de PRO-wave starten samen op één lijn in het water. Ook de dames uit de PRO-wave starten iets later samen op één lijn in het water.
  • Bij de 'Rolling start' (zowel heren als dames), verzamelen de atleten in de hiervoor voorziene zone en kiezen naargelang hun geschatte zwemtijd waar ze plaats nemen. Zo kunnen ze zelf kiezen wanneer ze starten. Bordjes met geschatte zwemtijden zullen duidelijk aangeduid worden!

 

Persoonlijke informatie

Naar dit e-mailadres wordt de bevestiging van je inschrijving gestuurd, controleer dus zeker of je geen tikfout maakte.

 

T-shirt en schoenmaat

 

Triatlonlicentie

Indien je op zondag 21 augustus 2021 een geldige triatlonlicentie hebt bij een door de Internationale Triathlon Federatie erkende federatie, gelieve dan je licentienummer hieronder in te geven. Bij het afhalen van je startnummer op het secretariaat zal je triatlonlicentie gevraagd en gecontroleerd worden.

Mocht je triatlonlicentie nog in aanvraag zijn en je hebt deze nog niet ontvangen, kies dan voor de optie "IN AANVRAAG". Indien je geen geldige triatlonlicentie kan voorleggen bij het afhalen van je startnummer, dan zal je alsnog 30€ moeten betalen voor een daglicentie!!!

Indien je NIET over een geldige triatlonlicentie beschikt, dan moet je een daglicentie (30€) kopen. Eenmaal ingeschreven, kunnen de kosten van de daglicentie niet worden terugbetaald.

 

Inschrijven is enkel mogelijk met online betaling via Bancontact, VISA of Mastercard!