Aquabike

zondag 27 augustus 2023

Registreer nu!
  • 1900m

  • 90km

Inschrijven voor de Aquabike - Open wedstrijd

Kies de wave waarin je wil starten?

Op het inschrijvingsbedrag van 135€ worden GEEN extra transactiekosten bijgerekend!

  • De heren uit de 'Groep start' starten samen op één lijn in het water. Ook de dames uit de 'Groep start' starten iets later samen op één lijn in het water.
  • Bij de 'Rolling start' (zowel heren als dames), verzamelen de atleten in de hiervoor voorziene zone en kiezen naargelang hun geschatte zwemtijd waar ze plaats nemen. Zo kunnen ze zelf kiezen wanneer ze starten. Bordjes met geschatte zwemtijden zullen duidelijk aangeduid worden!
  • Elke atleet kiest zelf of hij in de 'Groep start' start (gezamenlijke start vanop één lijn in het water) of om op eigen tempo te starten vanuit de 'Rolling Start' die iets later start. De netto-tijd wordt in rekening gebracht voor de resultaten.
  • De verschillende podia met bijhorende geldprijzen worden bepaald op basis van de eindtijd (netto-tijd) in het klassement (overall en per leeftijdscategorie). Waar en wanneer je start, speelt hier dus geen rol!

 

Persoonlijke informatie

De bevestiging van je inschrijving wordt naar dit e-mailadres gestuurd, dus controleer of je geen typefout hebt gemaakt.
 

 

T-shirt en schoenmaat

 

Medische informatie

Vul hieronder je medische gegevens in zodat de hulpdiensten meteen weten waar ze rekening mee moeten houden en met wie ze contact moeten opnemen in geval van nood!

Als je geen medicatie neemt, vul dan 'Geen' in het veld in
Als je geen alergieën hebt, vul dan 'Geen' in het veld in
In geval van nood zal met deze persoon contact worden opgenomen!
Geef het gsm nummer (bv. +32 475 12 23 45) van je contactpersoon in

 

Triatlon licentie

Heb je een geldige triatlon licentie van een door de International Triathlon Federation erkende federatie op zondag 27 augustus 2023, vul dan hieronder je licentie nummer in. Wanneer je je startnummer ophaalt bij het secretariaat, wordt je triatlon licentie opgevraagd en gecontroleerd.

Als je triatlon licentie nog in behandeling is en je deze nog niet hebt ontvangen, kies dan voor de optie "In aanvraag". Indien je geen geldige triatlon licentie kan voorleggen bij het afhalen van je startnummer, zal je toch 20€ moeten betalen voor een daglicentie!!!

Als je GEEN geldige triatlonlicentie hebt, moet je een daglicentie kopen (20€). Eenmaal ingeschreven worden de kosten van de daglicentie niet terugbetaald.

 

Inschrijving is alleen mogelijk met online betaling via Bancontact, VISA of Mastercard!